Mijn naam is Joop, ik ben al 30 jaar getrouwd met hetzelfde monster van een wijf en heb 17 jaar geen sex met haar gehad. Als ik aan mijn trekken kom is dat door naar een lekker mokkeltje te kijken die zit te geilen voor een sex webcam. Het liefste een lekker tiener sletje. En als het kan dan kijk het allerliefste naar een moslim sletje voor de webcam. Maar die ongein kost bijna een euro per minuut, dus vaker dan een keer per maand kom ik niet aan mijn trekken. Meestal niet althans.

De hond uitlaten

We hebben al 10 jaar een mormel van een hond, een shitwauwa heet zo’n beest geloof ik. Mijn vrouw heeft ‘m Joopie genoemd omdat ze vindt dat dat kleine mormel op mij lijkt.
Een paar weken geleden moest ik Joopie  uitlaten, sinds ik niet meer werk moet ik bijna alles thuis zelf doen. En dus ook drie, soms wel vier keer met dat ding aan een lijntje naar een park achter ons huis. Ik liep met Joopie naar dat park toe terwijl ik op mijn telefoon naar wat online geil foto’s zat te kijken. Plotseling begon dat beest te blaffen, ik hoorde daarop een hoop kabaal uit de struiken komen naast mij.

Ik dacht even dat een kat was die bang  was die shitwauwa die ik weer eens aan het uitlaten was. Ineens zie ik 3 kleine klerelijers van een jaar of 16 uit de struiken rennen, ze keken mijn kant niet op en renden gelijk weg. Ik wou verder lopen, maar Joopie bleef voor de struiken staan. Toen hoorde ik een hoop gekerm en gekreun. Het was mij duidelijk dat het een vrouw was, dus ik ging eens op onderzoek uit.

Mijn hond vond een natte poes in de struiken

Als een echte blanke bosneger met een shitwauwa aan de lijn baande ik mijzelf een weg door de struiken. En toen zag ik plotseling een vrouw liggen, helemaal naakt, op een soort lange regenjas. Ze was een jaartje of 20. Ik schrok even maar raapte mijn moed bij elkaar en liep naar haar toe. ‘Gaat alles goed met u mevrouw?’ vroeg ik aan dat geile naakte wijf. ‘Nee… ik ben zo geil en ik heb honger’ zei ze.

Het was mij duidelijk dat ze iets had gebruikt.
Was ze bezopen of aan een of ander soort drug? ‘Hoe komt dat zo?’ vroeg ik haar. ‘Ik wil gewoon in mijn bek geneukt worden, lang en diep en niet even, zoals door de klootzaken net’. Ik nam aan dat ze die kut jongeren bedoelde die net de struiken waren uitgerend. Tegelijkertijd zag ik een enorme kans voor me liggen, letterlijk.

sperma slikken sexverhaalNa 15 jaar had ik eigenlijk meer dan zin in een goede pijpbeurt. Heel erg veel zin. Ineens had ik een serieus slagwapen in mijn broek.
‘Kan ik je soms helpen?’ vroeg ik haar terwijl ik mijn broek liet zakken en mijn pik van 20 centimeter toonde. ‘Ja, dat kan je zeker!’ Ineens sprong ze op haar knieën, pakte mijn pik beet met naar geile zachte handen. Ze nam mijn hele lul ineens in haar mond en ik dacht even dat ze ‘m zou doorslikken. Ze bleef zuigen en zuigen, heel diep en hard terwijl ze kreunde van geiligheid.
Ondertussen was ze haar eigen kutje aan het vingeren.

Ik kan makkelijk een paar uur rukken zonder te komen maar wat dat geile sletje met mij deed hield ik niet lang vol. ‘Ik kom klaar’ zei ik met een hese stem. Ze keek mij aan met haar prachtige sletten ogen en nam mijn lul hard zuigend zo diep als ze kon achter in haar keeltje. Terwijl ze mij strak aankeek en zachtjes in mijn ballen kneep, spoot ik mij hele lading, die ik meer dan een week had opgespaard in haar mondje. Ze begon te lachen en deed haar zuig mondje open. Ik had haar hele mondje volgespoten, het liep er bijna uit. In een keer slikte ze alles door. Ze likte nog een keer aan mijn lul en stond toen snel op. ‘Ik wil gewoon niet maar mijn werk toe zonder een lekker warm ontbijtje’. ‘Dank u wel.’ Terwijl ik even niet wist wat ik daarop moest zeggen, kleedde ze zich snel aan, knipoogde naar me en zei ‘Bedankt jij oude geilerd’ en toen liep ze weg.

Volle buik vol sperma, lege zak, eind goed al goed

Ik wist niet helemaal zeker of ik nou gedroomd had of net de pijpbeurt van mijn leven had gehad. Toen ik naar beneden keek en zag dat mijn broek rond mijn enkels hing en mijn pik er bevredigd en gelukkig bij hing, dacht ik, het zal wel… Snel deed ik mijn broek omhoog, keek om mij heen en realiseerde mij dat ik die vuile shitwauwa kwijt was. Truus maakt me af dacht ik. Maar ja, dan hoef ik die kleine strontfabriek in elk geval nooit meer uit te laten. Onderweg naar huis kwam ik die rat gelukkig toch weer tegen. Hij zat nog aan de riem en liep door de struiken te baggeren. Misschien zocht ie een geil teefje in de struiken? Zoveel geluk als ik zou hij in elk geval nooit hebben.